Bøkene du bare er nødt til å ha

Bøker i seg selv er noe mange er veldig glad for at finnes, uansett om dette er i fysisk form som en pocket eller nettbasert gjennom for eksempel Kindle. Det er haugevis av gode bøker der ute fra mange forskjellige kategorier som sci-fi & fantasy, romantikk, historie og mer. Det er ikke alle man får lest i løpet av livet, men under skal vi skrive litt om noen du definitivt er nødt til å gi en sjanse.

The Logic of Sports Betting

The Logic of Sports Betting

I Norge er tipping veldig vanlig, spesielt blant unge voksne. Enten om dette er på fotball, boksing, ishockey, Formel 1 eller e-sport, så er det populært å sette et spill i ny og ned. For de som tar tippingen litt mer alvor, så kan det være greit å lære så mye som mulig om tipping. Det å forstå seg mer på det og lære seg noe strategier kan hjelpe ganske mye. Boken “The Logic of Sports Betting” er skrevet av Ed Miller og Matthew Davidow. Dette er en bestselger og den vil gi deg masse nyttig info som en tipper, samtidig som det vil være spennende lesestoff å få med seg på måte den er skrevet.

Beneath a Scarlet Sky

Beneath a Scarlet Sky

Beneath a Scarlet Sky er skrevet av Mark Sullivan og har bli rangert med 4.7/5 stjerner av en stor mengde på 25 488 personer hos Amazon.com. Dette er en bok basert på en sann historie om en glemt helt i løpet av andre verdenskrig. Navnet til karakteren i “Beneath a Scarlet Sky” er Pino Lella som egentlig er en helt normal tenåring. Han er veldig glad i mat, musikk og jenter. Etter hjemmet til familien blir ødelagt av de allierte sine bomber blir han med under bakken ved en jernbane for å hjelpe jødene å flykte over fjellene i alpene. Samtidig ønsker foreldrene til Pino å beskytte han mot nazistene ved å melde han inn i den tyske hæren.

The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower

Dette er en bok som ble publisert helt tilbake i 1999 av MTV, men den er skrevet av en forfatter med navnet Stephen Chbosky. Denne forfatteren har også skrevet bøker som Imaginary Friend og Wonder, hvor sistnevnte er mest kjent og er minst halvparten så populær som boken fra 1999. The Perks of Being a Wallflower handler om Charlie som lar oss se verden gjennom hans øyne. Her finner man ut hvordan det er å vokse opp på videregående skole og hva som følger med som sex, alkohol og mer. På Goodreads.com har boken fått over 1 million ratings, i tillegg til over 52 000 anmeldelser av ekte mennesker verden over. Dette sier ganske mye om hvor populær den er og hva man kan forvente av kvalitet som leser.

Sammendrag

Det er ingen tvil om at bøkene over er verdt å lese. Den første er en bestselger blant de som interesserer seg for tipping på sport og ønsker å bli flinkere på dette. Den andre er ganske så kjent og er basert på en rørende historie fra andre verdenskrig. Mens den tredje er en bok publisert rett før 2000-tallet som har vanvittig popularitet og har en handling man fortsatt kan kjenne seg igjen i den dag i dag.

Posted in Ukategorisert.