Er han for liten? Her er noen triks

Synes du mannen din er for liten, eller klager han selv over hvor liten penisen hans er? Det er ikke sikkert du syns det gjør noe, men likevel skulle du ønske den var gigantisk. Noen tyr til operasjoner for å forlenge penisen, men det innebærer ting du ikke vil utsette han for.

Rådene er mange når han føles for liten, slik som å spise bær og sitrusfrukter. Eller blåse den opp med en penispumpe. Men kanskje man like gjerne kan gjøre det enkelt. For denne metoden er ikke så mye utprøvd blant folk flest. Men de som har testet den sier at den fungerer.

Hul Strap-On for par

For dersom penis ikke blir lenger enn maksimalt 10 cm i erigert tilstand, så fins det en Strap-On som vil glede begge parter. Man vil få en penis som i pornofilmene, som ikke bare har lengden, men også tykkelsen. Den vil fylle henne totalt, og gi nytelse til begge to.

Bruk rikelig med vannbasert glidemiddel

Med vannbasert glidemiddel vil man komme godt i gang. Her trenger man ikke være sparsommelig. Glidemiddel som er vannbasert passer utmerket til vaginal sex, og skaper en glatt følelse som ikke må unnværes.

Mange muligheter med denne hule Strap-on

Dette er en strap-on som vil gi glede på så mange måter. Det fins mange typer av den, men med lærrem og en dildo man kan bytte ut med den ekte varen. Men det gir sexen en helt ny vri. For dem som elsker oralsex, så kan den også brukes for å pirre.

Får tilbake manndommen

Med dette sexleketøyet vil man igjen være en mann med stor m. Dildoen kan ha en lengde på over 20 cm og en tykkelse som gjør damene våte. Den ser helt virkelig ut også, så man nesten kunne ta den for ekte vare.

Posted in Artikler.