I ALL EVIGHET | KEN FOLLETT

Enda en historisk roman fra Ken Follett med driv og tett atmosfære

Ken Follett har hatt stor suksess med sine historiske romaner. Også i ”I all evighet” kan du fryde deg over en forrykende historie. To tenåringer oppdager noe som kan endre hele nasjonens skjebne. Mordet på en konge fører til at flere skjebner veves sammen. Kjærlighet. Hat. Forræderi. Hevn.

Alt bindes sammen i et tett nett av dramatiske begivenheter som alle påvirker hverandre. Etter at Edward den 2. er død oppsøker en hemmelighetsfull ridder Kingsbridge Priory og ber om opphold. I hans fotspor følger det pest, kaos og død. Hele byens eksistens står på spill. Krigen mellom England og Frankrike er ødeleggende for begge nasjonene, en krig som kommer til å vare over 100 år. Pesten skal komme til å utslette en tredjedel av befolkningen. Hele Europa blir rammet. Pesten sprer seg overalt.

”I all evighet” følger opp ”Stormenes tid”, 200 år etter, også en roman som ble en stor suksess over hele verden. Det er umulig å kjede seg underveis. Dramatikken er det ingen som kan klage på. ”I all evighet” har også fått sin egen TV-versjon.

Posted in Ken Follett.