Norske bøker om solcellepanel

I USA og England så er det produsert flere bøker som omhandler solenergi og solcellepaneler. Alt i fra bøker som forklarer historien til teknologien eller rene instruksjonsbøker for deg som ønsker å produsere strøm fra solen selv.  På norsk så finnes det ingen bøker om solenergi, vi vet ikke å årsaken til dette. Hovedårsaken til dette er nok at solenergi fortsatt er en forholdvis ny teknologi som ikke har vekt helt allmenn interesse ennå. Etter hvert så vil det nok helt sikkert komme norsk litteratur som enten er oversatt eller skrevet av nordmenn.  

Dersom du er på jakt etter norsk informasjon om solenergi så må du derfor regne med å benytte deg av norske nettsider eller kjøpe bøker på nett fra Amazon. På norske nettsider så har du den ledende gratis portalen for solcellepaneler kalt Solcellepaneler.com. Her finner du alt i fra historie, sammenligninger, caser og andre ting som handler om solcellepaneler.  

Slike bøker finnes det mange av på engelsk og i nettbutikker

Hvis du ønsker litteratur så kan vi anbefale deg at du kjøper deg en Kindle. Da kan du kjøpe bøker på Amazon om det du vil for en svært lav sum. Det betyr at du kan fordype deg i solenergi og bruksanvisninger til bare noen få hundre lapper.  I tillegg så er det verdt å nevne at det i dag finnes flere norske forskere som publiserer jevnlig forskningsrapporter om solenergi. Du kan følge med på noe av forskningen fra SINTEF her.  

Posted in Artikler.