Rødhette av Unni Lindell

rodhette-186x300Beskrivelse: Det var en gang en liten jente som var så vakker og søt at alle som så henne måtte holde av henne. Tre søstre vokser opp hos mormora deres, fordi moren deres ikke greier å ta seg av dem. Barndommen deres er trist og gir dem en grunnleggende følelse av ensomhet. En av dem bryter mormoras regel om ikke å gå i skogen alene, og i skogen møter hun en farlig mann …

Siden de tre søstrene er blitt voksne kvinner, har fornemmelsen av ikke å høre til ikke forlatt dem. Lisbeth blir jordmor, Judith fotograf, og Carol ender som ulykkelig blandingsmisbruker. Hvem av dem er det som hater farlige, irriterende og vanskelige menn av et godt hjerte? Hvem er det som utenpå framstår som en helt vanlig kvinne, og som samtidig er i stand til å begå de mest bestialske mord? Rødhette.

Hun har hatt fritt spillerom i lang tid, men så kommer en pensjonert politimann på sporet av henne. Kvinnen som hater menn, etterlater seg spor, og politimannen er slu og kan se dem. Snart er Rødhette under sterkt press, men kjemper en intens kamp for å overleve, en kamp mot tiden og frykten.

Posted in Unni Lindell.