WILL GRAYSON | JOHN MICHAEL GREEN

Gled dere til boken fra John Green som er et fantastisk samarbeid mellom ham og David Levithan!

To gutter møtes tilfeldig et stykke ut i ”Will Grayson”. De har samme navn: Will Grayson. Og dette møtet skal på mange måter gjøre noe med livene til begge de to unge guttene. John Green skriver historien sett med den ene av guttenes øyne (alle kapitler med oddetall), mens David Levithan skrev historien om den andre Will Grayson (og dermed alle kapitlene med partall).

Det viktigste for den første Will Grayson, 16 år gammel, er å holde seg til to helt sentrale regler: For det første: Hold kjeft. Og for det andre: Ikke bry deg. Reglene får kjørt seg da han går av sted og forelsker seg i den jenta på skolen som både er tøffest og smartest. Den andre Will Grayson, 16 år gammel, er homo, deppa og vakler mellom å ville ta livet av seg selv, eller ta rotta på alle andre. Hans lille trøst er at han har en date på nettet som heter Isaac. I ”Will Grayson” møter vi ikke minst Tiny.

Han er den som samler alle trådene. Han er kjempesvær. Homse. Svært eksentrisk. Og forbereder den mest fantastiske musikalen på skolen som noensinne har vært oppført. Målet er at oppsetningen skal kunne forandre verden. Om ikke annet er hans ønske å skape noe som kan omskape skolen til en kjærlighetsfest. Ingen ting skal være ugjort for å nå målet.

Posted in John Michael Green.